jus
vrouw
bonen
hand
vrouw telefoon
kantoor gemeente
massage

Over ons

We leven in een samenleving waarin werk en privé steeds meer door elkaar heen lopen. Rollen zijn aan het vervagen: onder werktijd nemen we een telefoontje van het thuisfront op en voordat we gaan slapen sturen we nog even de notulen van de afdelingsvergadering rond. Dit vraagt om veranderingen in de kantooromgeving. Mensen hebben de ruimte nodig om een bepaalde mate van vrijheid te krijgen. Ruimte in tijd, in geest en in de fysieke omgeving. Pas dan zijn mensen in staat om zich gelukkig te voelen en te excelleren.

De ideale voedingsbodem

Binnen het Office Inspiration Center zijn we altijd bezig met de mens en het daarbij behorende totaalplaatje van de werkomgeving. Het Office Inspiration Center draagt happiness bij aan een werkomgeving, zodat er een optimale werksfeer ontstaat. Hierdoor wordt een ideale voedingsbodem gecreëerd om werknemers meer betrokken te maken en zich te ontwikkelen tot werkondernemers. Ze gaan met plezier naar de werkplek, handelen efficiënt en blijven gezond. Werknemers die goed in hun vel zitten zijn creatiever en leveren beter werk.  

Verwonderen

Met de mogelijkheden en innovaties die het Office Inspiration Center biedt, weten we bedrijven te verwonderen. Ondernemers ervaren op verschillende gebieden resultaat, waardoor hun investering meer dan de moeite waard is. Zo groeit de betrokkenheid onder het personeel, is er minder uitval door ziekte en worden nieuwe medewerkers makkelijker aangetrokken.

De werkende mens verdient de beste omgeving. Bij het Office Inspiration Center zien we het als een uitdaging om deze omgeving te creëren. We believe! Do you?

I-board en I-believers

Het Office Inspiration Center beschikt over een onafhankelijke I-board. De I-board houdt toezicht op de gang van zaken binnen het Office Inspiration Center. De leden van de board bepalen bijvoorbeeld de criteria waar een organisatie aan behoort te voldoen om aan te sluiten bij het Office Inspiration Center.

De I-board bestaat uit de volgende leden:

  • Leon Weijs, gezondheidsmaker – gezondste regio 2025
  • Jack Lenssen, arbeidspsycholoog Spring Bedrijfsopvolging
  • Thom Verleg, faciliteitsmanager VieCuri
  • Bart Everaerts, algemeen directeur Martin Cuypers

Het Office Inspiration Center bestaat uit een groep van I-believers. I-believers zijn mensgerichte ondernemingen die ieder vanuit hun discipline bijdragen aan de ideale werkomgeving. Jaarlijks worden er drie of vier I-days georganiseerd voor de I-believers. Tijdens een I-day geven interessante gastsprekers presentaties, worden succesverhalen gedeeld en worden nieuwe ideeën en innovaties besproken.